Basis Abonnement of Persoonlijk Abonnement? SLA JE SLAG IN DE VOORVERKOOP

Het is ieder jaar weer een vraag: gaan we dit seizoen vaak of wat minder frequent zwemmen? Zullen we ieder een eigen zwemkaart bestellen of toch maar gewoon voor het hele gezin?

Kijk, voor de echte ‘waterratten’ is het geen probleem om een antwoord te geven op dergelijke vragen

Maar voor de twijfelaars nog eens duidelijk op een rij:

Een Persoonlijk abonnement is voor ieder individu (van 18 jaar en ouder) een aanrader die nu al weet: ik ga zeker meer dan 15 x zwemmen, dus die €60,50 in de voorverkoop heb ik er zo uit

Een Basis of Gezins-)abonnement is een wat ingewikkelder rekensommetje, vooral voor ouders/ verzorgers met kinderen die niet meer op zwemles zitten (want voor elke gezin met kinderen op zwemles is een Basisabonnent eenvoudigweg verplicht!!)

Maar mocht u zich afvragen: wat is een Basis-abonnement?

Nou dat is de prijs die U betaalt voor 2 ouders/ verzorgers inclusief 2 kinderen (tot de leeftijd van 18 jaar, want boven de 18 moet je gewoon een Persoonlijk abonnement aanschaffen)

En eventuele 3-de, 4-de etc kind kan op hetzelfde (Basis-)abonnement voor de prijs van € 17,50 (in de voorverkoop zelfs maar voor € 14,50)

Tenslotte: een opa of oma als ‘kind’ opgeven, of sjoemelen met geboortedata van uw kroost en dergelijke wordt niet geaccepteerd!!

Veel zwemplezier in 2020

Robbert van Meulem  – bestuurslid Het Zwembad

P.S. Nieuw in 2020: een familiekaartje – Toegang voor 1 dag voor het hele gezin (zonder Basis(-of ook wel Gezinsabonnement) voor een voordelig tarief!!