KAMPEERNACHT 2020

Wat een feest voor de kinderen (en de ouders/ begeleiders/ vrijwilligers) was het afgelopen vrijdag 21 augustus – varen, snoepen, chips eten, levend stratego, tentje bouwen, zwemmen, kletsen, slapen of toch maar niet, alle deelnemers/sters waren er zaterdag-ochtend nog ondersteboven van. Wat een succes-editie was dit!!

Hisse en Vonnie (U weet wel van die wereldberoemde supermarkt in Midwoud) deelden ijsjes uit vanuit hun achtertuin tijdens de vaartocht en er is nog een spontane donatie gedaan van € 50,- van een ouder wiens kind mee deed!!

De foto’s staan inmiddels online en er zal nog lang over worden nagepraat….

SPONSORZWEMMEN – Zaterdag 05 september

Wat een succesverhaal bij de kinderen van de Kampeernacht, zullen de volwassenen hier nog ‘overheen’ kunnen?

Dat begint er aardig op te lijken want er zijn inmiddels 23 teams die komen zwemmen voor Het Zwembad op zaterdag 5 september a.s.. Van ongeveer 10.00 uur tot het eind van de middag zullen er banen worden gezwommen door teams (5 zwemmers/sters per team – 20 minuten zwemmen per team) die het bad een warm hart toedragen. Alle zwemmers/sters kunnen na afloop genieten van een gratis pannenkoek met stroop en poedersuiker…..

Dus eigenlijk kunnen we stellen dat het ‘Sponsorzwemmen’ bij voorbaat al geslaagd is!!

Alvast een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle deelnemers/sters om zich aan de regels rondom het Covid-19 virus (ja ook wij hanteren een protocol) te houden; lees vooraf de instructies even goed door s.v.p.

P.S. Het vrijzwemmen en de andere activiteiten zoals het Familiezwemmen en het Banen Zwemmen (met reservering) komt hierdoor te vervallen op deze 1 na laatste dag van het seizoen……..maar:

SLUITING – Zondag 6 september

Zondag 6 september zal dan de laatste dag zijn van dit vreemde en veel te korte zwemseizoen….dan kunnen de Familie’s nog 1x zwemmen van 12.15 uur tot 13.15 en is er Vrijzwemmen van 13.15 tot 17.00 uur.

Robbert van Meulem