Bootcamp

Op donderdag-avond (starten op donderdag 6 mei a.s.) vanaf 19.45 uur gaan we ook dit seizoen weer bootcampen o.l.v. Dave! Twintig minuten bikkelen op het vaste land , gevolgd door nog eens 20 minuten afzien in het bad.
Reserveer (telefonisch) op tijd op, want VOL = VOL!!

Wellicht gaat er tijdens de zomervakantie 2x in de week gebootcampt worden (dan volgt er een extra mogelijkheid op dinsdag-avond o.l.v. Bas – onder voorbehoud)

Dit seizoen bieden we een 5-badenkaart aan voor de volgende prijzen:
5-baden-bootcampkaart voor abonnement-houders: n.n.b.
5 baden-bootcampkaart voor niet-abonnementhouders: n.n.b.
+
Losse bootcamp-les voor abonnementhouders: € 2,-
Losse bootcamp-les voor niet-abonnementhouders: € 5,-

P.S. De bootcampkaart is niet persoonsgebonden!! (m.a.w. er mogen meerdere personen op 1 kaart)

Zeemeermin zwemmen

Voor de zwemmertjes met een diploma op zak, die graag in de huid kruipen van Ariel uit de Disney-film ‘De kleine zeemeermin’

Aquafit
Met behulp van wetbelts en dumbells worden de nodige winterkilootjes er af gezweet. Dit gebeurd op muziek wat als bijzonder prettig wordt ervaren.

Snorkelen

Tijdens deze (populaire) snorkelcursus leer je bijvoorbeeld hoe je je snorkeluitrusting gebruikt en onderhoudt en verschillende snorkeltechnieken, zoals het leegblazen van je snorkel en het klaren van je duikbril. Reeds in het bezit zijn van een zwemdiploma is hier overigens verplicht

Plankspringen
Tijdens deze prachtige cursus wordt er geoefend op verschillende soort sprongen waarbij een goede coördinatie en spierbeheersing noodzakelijk zijn. De moeilijkheidsfactor gaat per sticker omhoog. ‘Het Zwembad’ is één van de weinige zwembaden die deze succesvolle cursus aanbiedt. Er is nog plek in deze groep om dit seizoen mee te doen!!

Voor alle groepen geldt dat er voldoende deelnemers moeten zijn om uberhaupt te kunnen gaan starten……

Heeft u vragen over de lessen, bel dan tussen 18.00 en 19.00 uur naar Victoria Frensch-Hoogland (15 86 44 81)