Tarieven 2021 zijn bekend

SINDS 2011 ELK SEIZOEN ON-LINE UW SEIZOENSKAART EN LESKAART BESTELLEN

Basis Abonnement of Persoonlijk Abonnement?

Het is ieder jaar weer een vraag: gaan we dit seizoen vaak of wat minder frequent zwemmen? Zullen we ieder een eigen zwemkaart bestellen of toch maar gewoon voor het hele gezin?

Kijk, voor de echte ‘waterratten’ is het geen probleem om een antwoord te geven op dergelijke vragen

Maar voor de twijfelaars nog eens duidelijk op een rij:

Persoonlijk abonnement

Een Persoonlijk abonnement is voor ieder persoon een aanrader als je nu al weet: ik ga zeker meer dan 15 x zwemmen, dus die prijs in de voorverkoop heb ik er zo uit.

Als je niet meer op een basis-abonnement kunt, omdat je 18 jaar of ouder bent, kun je een persoonlijk abonnement nemen.

Als jouw gezin geen basis-abonnement neemt, kun je een persoonlijk abonnement nemen. Dus ook als je jonger bent dan 18 jaar.

Basis- of Gezins-abonnement

Een Basis of Gezins-)abonnement is een wat ingewikkelder rekensommetje, vooral voor ouders/ verzorgers met kinderen die niet meer op zwemles zitten.

Maar mocht u zich afvragen: wat is een Basis-abonnement?

Nou, dat is de prijs die u betaalt voor 2 ouders/ verzorgers inclusief 2 kinderen (tot de leeftijd van 18 jaar), een 3-de, 4-de etc kind kan op hetzelfde (Basis-)abonnement voor de prijs van € 25,- p.p. (in de voorverkoop zelfs maar voor € 22,50)

Zwemles

Aanmelding voor de zwemles doet u tegelijk met het aanvragen van een abonnement. Lukt dit niet, of u bedenkt later: “mijn zoon of dochter wil graag op zwemles”, geen probleem, stuurt u dan een email naar info@hetzwembad.nl

Bij de zwemles hoort een abonnement, dus uw zoon of dochter staat op het basisabonnement, OF  uw zoon of dochter neemt een persoonlijk abonnement.

Tenslotte: een opa of oma als ‘kind’ opgeven, of sjoemelen met geboortedata van uw kroost en dergelijke wordt niet geaccepteerd!!

Wil je nu een abonnement online aanvragen?

Klik dan door naar het hoofdstukje ‘Abonnement aanvragen’ (zie linker kolom, onder ‘Tarieven’ en ‘Abonnement aanvragen’)

Hier volgt een korte/bondige instructiehandleiding:

P.S. Wel een abonnement besteld, maar de leskaart vergeten? Neem dan even contact op en stuur dan s.v.p. een email naar info@hetzwembad.nl

Zorg ervoor dat je, je foto’s gereed hebt staan in een bekende map op je PC en/of smartphone (b.v. afbeeldingen?)

Bij het bestellen van je abonnement ga je na het invullen van de gegevens automatisch door naar het invoegen van de foto’s door op ‘opslaan’ te klikken.

Er komt nu een pagina waar je de foto’s kan in voegen

Recente kleurenfoto van 3×4, GEEN combinatie/familie foto, goed gelijkend en indien mogelijk in .jpeg

Wilt u er rekening mee houden dat indien een (pas)foto op een vel A4 (formaat)wordt ingescand, de foto niet normaal is uit te vergroten tot een bruikbaar plaatje. De foto moet namelijk goed zichtbaar op het abonnement uitkomen


Na het klikken op de fotocamera, kan je de map kiezen waar je foto’s staan, selecteer de juiste foto
en kies voor portrait (staande foto) in het bovenste menu, vergroot of verklein het veldje (rechtsonder) verschuif het veldje door ergens in het veldje te klikken, muisknop vasthouden om het veld te positioneren om een goede selectie te maken en klik op:

‘Knip’

en klik daarna op ‘opslaan’ om de foto te plaatsen.

P.S. Mogelijk wordt een profielfoto bij het uploaden ‘omgekeerd’, dit kunt u gemakkelijk verhelpen door na het knippen en opslaan op roteren te klikken!!

Herhaal dat bij de volgende foto(‘s),
en ga naar ‘afrekenen’.

Daar wordt eerst gevraagd de bestelling te controleren en klik op verder in het linker menu.

Daar kun je de bestelling bevestigen en kom je bij Ideal om te betalen.
En klaar is kees.

indien je nog niet gereed bent om de betaling af te ronden, kan je kiezen voor het terug gaan naar de startpagina, daar klik je dan op

Het blijft nog mogelijk om m.b.v. een (ouderwets) inschrijfformulier uw bestelling te plaatsen (maar alleen wanneer je niet over internet kan beschikken): klik dan op de blauw gearceerde link onder aan deze pagina

Voor een zwemabonnement is dan van elke abonnementhouder/gezinslid een recente kleuren(-pas)foto vereist van 3 x 4 cm. De foto’s mogen maximaal 2 seizoenen oud zijn/ gebruikt worden.

Het inschrijfformulier dient (i.v.m. automatische incasso) vóór 20 april ingeleverd worden op één van de adressen die vermeld worden op het formulier (of aan de kassa van het bad, tijdens openingstijden), dat is 6 dagen eerder dan wanneer je online uw abonnement besteld…., houdt daar rekening mee s.v.p. indien voor jou van toepassing

N.B. Het inschrijfformulier heeft u dus alleen nodig wanneer je niet online kunt/wilt bestellen!
Klik dan hierboven het (in blauw gekleurde/ onderstreepte) documentje dubbel aan, dan opent zich het Excel-document, maar doe dit dus alleen wanneer je niet ‘online’ een abonnement kunt bestellen!

OPHALEN ABONNEMENTEN:
Op de openingsdag kunnen de abonnementen + de leskaarten aan de kassa van ‘Het Zwembad’ afgehaald kunnen worden; dat is altijd de eerste dag waarop het bad open gaat ,v.a. 12:00 uur ….

Na deze datum in april vervalt de voorverkoopkorting!