SGehoord in Grandcafe De Post in de pauze van de toneelvereniging; Twee plaatselijke ondernemers, met elkaar in gesprek:

Ø  Wat doe jij zoal aan reclame en PR?

#     Verschillende dingen, advertentie hier, sponsoring daar en ik heb een reclamebord op Het Zwembad

Ø  Oh, dat is toch alleen bij de voetbal, een reclamebord?

#     Nee hoor, het Zwembad heeft ook sponsorborden. Kijk je omzet stijgt niet met stip, maar je wordt wel gezien en je steunt het bad. Dat wil jij toch ook?

Ø  Ja, lijkt me wel wat, duur?

#     Welnee joh,7 tientjes per jaar maar. Inclusief een vermelding/link met logo van je bedrijf op hun website

Ø  Ik ga er werk van maken denk

#     Moet je doen man, stuur maar ff een mailtje naar info@hetzwembad.nl of gewoon even bellen met Robbert van Meulem – 06-12177381

Ø  Goeie tip, bedankt.

– ABONNEMENT ONLINE BESTELLEN

De website is weer bijgewerkt en  u kunt online uw zwembad-abonnement (persoonlijk of gezins-abonnement) reeds voordelig (TEGEN VOORVERKOOP-TARIEF) aanschaffen. Denk hierbij vooral aan het bij de hand hebben van goed digitale pasfoto’s. En probeert u vooruit te denken: wilt u bijvoorbeeld uw kind(eren) weer gaan laten zwemlessen of niet? Mocht u vergeten zijn uw abonnement inclusief de leskaart(en) te bestellen dan kunt u een email sturen naar onze penningmeester, dan maken wij dat in onderling overleg alsnog in orde uiteraard

PS Een basisabonnement betreft 2 volwassenen en 2 kinderen (evt meer kinderen is mogelijk, zij moeten allen op hetzelfde adres woonachtig zijn), Een persoonlijk abonnement is voor jou persoonlijk…..

  • SCHOONMAAKDAG

Zet maar vast in je agenda: grote schoonmaak op Het Zwembad op zaterdag 06 april a.s.

  • ACTIVITEITENKALENDER 2019

De Activiteitencommissie heeft in overeenstemming met het bestuur de planning min of meer rond:

Opening op zondag 28 april met waterbal, stuiverduiken en springkussen

Pubernacht 17 mei, Zwem4daagse 24 t/m 28 juni, Kampeernacht 5 juli, Discozwemmen 12 juli met stormbaan, Discozwemmen 26 augustus met drijf-inn/ schuimkanon en Sluitingsdag met Kindermarathon 8 september inclusief gratis pannenkoeken!!

P.S. Bij goed weer zal er nog een extra Discozwem-avond worden ingelast….

En ook tijdens de Zwem4daagse zullen er extra leuke activiteiten worden aangeboden (‘Levend sjoelen’ (zeepbaan), Muziek van DJ Arie, Schmink-artiest???  – Er ligt nog niets vast, maar het wordt leuk)

Overige gegevens  zijn terug te vinden op onze website: www.hetzwembad.nl Of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/hetzwembad/

Robbert van Meulem – bestuurslid en kassakiosk-coordinator van Het Zwembad