• BESTUURSLID WORDEN?

Het huidige bestuur kan wel wat versterking gebruiken en is op zoek naar jou

Ben jij die enthousiaste betrokken regelneef/ regeltante en lijkt het je leuk om in een harmonieus, toch ook wel ambitieus team op een gezellige manier (ook net als jij vrijwillige) bestuurstaken op je te nemen?

We vergaderen 1x per maand op dinsdag-avond van 20.00 tot 22.00 uur

Bel, mail, schrijf, app, sms dan naar:

R. van Meulem, Pletering 59, 1678HM Oostwoud (tel. O6-12177381) rvanmeulem@quicknet.nl

– ABONNEMENT ONLINE BESTELLEN

De website is weer bijgewerkt en  u kunt online uw zwembad-abonnement (persoonlijk of gezins-abonnement) reeds voordelig (TEGEN VOORVERKOOP-TARIEF) aanschaffen. Denk hierbij vooral aan het bij de hand hebben van goed digitale pasfoto’s. En probeert u vooruit te denken: wilt u bijvoorbeeld uw kind(eren) weer gaan laten zwemlessen of niet? Mocht u vergeten zijn uw abonnement inclusief de leskaart(en) te bestellen dan kunt u een email sturen naar onze penningmeester, dan maken wij dat in onderling overleg alsnog in orde uiteraard!

  • ROOSTERPLANNING KASSAKIOSK

Alle kassakioskvrijwilligers/sters mogen binnenkort het (lege) dienstrooster 2019 in hun mailbox verwachten. Dat is vooral fijn voor de ‘vroege vogels’ die houden van een strakke agendaplanning en graag ruim van tevoren weten wanneer ze zich willen inzetten voor het bad. Bij voorbaat dank !

  • OVERIG NIEUWS VOLGT SPOEDIG

Schoolzwemmen, Activiteitenkalender 2019, Zwemlessen, Paasbrodenactie, Club Kas Campagne, Openingsdag – Het Zwembad is altijd in beweging!!

Overige gegevens  zijn terug te vinden op onze website: www.hetzwembad.nl Of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/hetzwembad/

Robbert van Meulem – bestuurslid en kassakiosk-coordinator van Het Zwembad