N.B. Een papieren inschrijfformulier heeft u niet nodig wanneer u ‘online’ uw abonnement wilt gaan bestellen!

SINDS 2011 ELK SEIZOEN ON-LINE UW SEIZOENSKAART EN LESKAART BESTELLEN

U leest het goed Het Zwembad maakt het u makkelijk. Sinds 2011 is het mogelijk om via de site uw abonnementen te bestellen. Ook is het mogelijk om de bijbehorende pasfoto via de site te up-loaden. Het is eigenlijk heel eenvoudig: U volgt gewoon de instructies die gegeven worden. Als u de foto moet up-loaden zorg er dan voor dat het een foto is waar het gezicht naar voren is gericht en goed zichtbaar is. Het is niet de bedoeling dat u op de foto petten, hoeden etc. draagt, zodat identificatie mogelijk blijft.

Wilt u nu een abonnement online aanvragen?
Klik dan door naar het hoofdstukje ‘Abonnement aanvragen’ (zie linker kolom, onder ‘Tarieven’ en ‘Abonnement aanvragen’)

U kunt een persoonlijk abonnement afsluiten of een basis/ gezinsabonnement (2 volwassenen en 2 kinderen, plus evt extra kinderen; PS de kinderen dienen inwonend bij 1 van de genoemde ouders te zijn!!)

Hier volgt een korte/bondige instructiehandleiding:

Zorg ervoor dat je, je foto’s gereed hebt staan in een bekende map op je PC (b.v. afbeeldingen?)

Bij het bestellen van je abonnement ga je na het invullen van de gegevens automatisch door naar het invoegen van de foto’s door op opslaan te klikken.

Er komt nu een pagina waar je de foto’s kan in voegen.

Na het klikken op de fotocamera, kan je de map kiezen waar je foto’s staan, selecteer de juiste foto
en kies voor portrait (staande foto) in het bovenste menu, vergroot of verklein het veldje (rechtsonder) verschuif het veldje door ergens in het veldje te klikken, muisknop vasthouden om het veld te positioneren om een goede selectie te maken en klik op:

Knip

en klik daarna op opslaan om de foto te plaatsen.

P.S. Mogelijk wordt een profielfoto bij het uploaden ‘omgekeerd’, dit kunt u gemakkelijk verhelpen door na het knippen en opslaan op roteren te klikken!!

Herhaal dat bij de volgende foto(‘s),
en ga naar afrekenen.

Daar wordt eerst gevraagd de bestelling te controleren en klik op verder in het linker menu.

Daar kun je de bestelling bevestigen en kom je bij ideal om te betalen.
En klaar is kees.

indien je nog niet gereed bent om de betaling af te ronden, kan je kiezen voor het terug gaan naar de startpagina, daar klik je dan op

Het blijft nog mogelijk om m.b.v. een (ouderwets) inschrijfformulier uw bestelling te plaatsen (maar alleen wanneer u niet over internet kan beschikken): klik hier op het 20190407_PR_Inschrijfformulier zwemabonnement 2019

Voor een zwemabonnement is dan van elke abonnementhouder/gezinslid een recente kleurenfoto vereist van 3 x 4 cm (deze afmeting wordt automatisch gebruikt indien u de juiste importeer-selectie gebruikt!). De foto’s mogen maximaal 2 seizoenen oud zijn/ gebruikt worden.

Het inschrijfformulier dient (i.v.m. automatische incasso) vóór 20 april ingeleverd worden op één van de adressen die vermeld worden op het formulier (of aan de kassa van het bad, tijdens openingstijden), dat is 6 dagen eerder dan wanneer u online uw abonnement besteld…., houdt daar rekening mee s.v.p. indien voor u van toepassing

N.B. Het inschrijfformulier heeft u dus alleen nodig wanneer u niet online kunt/wilt bestellen!
Klik dan hierboven het (in blauw gekleurde/ onderstreepte) documentje dubbel aan, dan opent zich het Excel-document, maar doet u dit dus alleen wanneer u niet ‘online’ een abonnement kunt bestellen!

OPHALEN ABONNEMENTEN:
Op de openingsdag kunnen de abonnementen + de leskaarten aan de kassa van ‘Het Zwembad’ afgehaald kunnen worden; dat is altijd de eerste dag waarop het bad open gaat ,v.a. 12:00 uur ….

Na deze datum in april vervalt de voorverkoopkorting!

P.S. Wel een abonnement besteld, maar de leskaart vergeten? Neem dan even contact op en stuurt U s.v.p.een email naar info@hetzwembad.nl